Menü
clear

A nokiás mindennapok

Egy vállalat mindennapjait az értékek határozzák meg. A vállalati értékek olyanok mint a levegővétel. Amikor minden rendben és egyenletes, szinte észre se vesszük, mégis működik, ott van velünk a nap huszonnégy órájában. Amikor viszont valami kizökkent minket a nyugalmi állapotból, erőkifejtést igényel, akkor válik igazán fontossá, a helyes légzés ilyenkor segít, hogy új erőre kapjunk. A vállalati értékek is ilyenek. Ott vannak velünk a mindennapokban, szinte észrevétlenül. Amikor pedig probléma, konfliktushelyzet van, vagy szimplán gyors megoldások kellenek, a közösen vallott értékek segítik a munkát, az együttműködést.

Tisztelet

Tisztelettel fordulunk egymás felé a mindennapokban, és feltételezzük, hogy mindannyian jó szándékkal vagyunk egymás iránt. Amikor pedig rosszabbra fordulnak a dolgok javunkra válik ez a hozzáállás. Számunkra a tisztelet empatikus, támogató hozzáállást jelent: a különbözőségek és hasonlóságok elfogadását. Vezetőként pedig olyan szemléletet, amelynek része, hogy közvetlen visszajelzést adjunk, valamint néha azon döntések elfogadását is, melyekkel nem értünk egyet.

Eredményorientáltság

Együtt dolgozunk azon, hogy kiváló eredményeket érjünk el, nagyszerű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. És persze nyerjünk a piaci versenyben.

Magasra tesszük a mércét mindenben, amit csinálunk, és soha nem vagyunk megelégedve egy szimpla "OK"-val. Tudjuk, hogy a jól teljesítő csapatok nagy teljesítményű egyénekből állnak, akik vállaljanak felelősséget és elszámoltathatóságot - és akik a cég érdekeit tartják szem előtt.

A minőség és a folyamatos fejlődés egyértelmű követelmények számunkra. Nem csak abban hiszünk, hogy elsőre jól kell elvégezni a feladatot, hanem abban is, hogy a következő alkalommal még jobban is csinálhatjuk. Tényeken alapuló döntések és kiváló kivitelezés alapozza meg a tevékenységünket − és ha megegyezünk valamiben, akkor megcsináljuk; mikor kötelezettséget vállalunk, akkor megtartjuk az ígértünket.

Megújulás

A megújulás önmagunk fejlesztéséről szól − hogyan fejlesztjük vállalatunkat, hogyan törekszünk arra, hogy lenyűgöző új termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek felrázzák a piacot. Elkötelezetten támogatjuk azokat, akik felvállalják a készségeik fejlesztését és megosztják gyakorlati tudásukat munkatársaikkal.

Vállalati szinten pedig a megújulás innovációról szól, a termékportfóliónk folyamatos megújulásáról annak érdekében, hogy vezető szerepet töltsünk be a piaci versenyben.

Kihívás

Mindig törekszünk a jobb teljesítményre és állandóan megkérdőjelezzük a status quo-t a vállalaton belül és kifelé egyaránt. Tudjuk, hogy a körülöttünk lévő világ folyamatosan változik, és ahhoz, hogy lépést tartsunk folyamatosan kihívásokat kell magunk és a világ felé is állítanunk. A piaci lehetőség adott, becsvágyra, elkötelezettségre és megfelelő szellemiségre van szükség ahhoz, hogy megragadjuk a lehetőséget.

Soha nem félünk nehéz kérdéseket feltenni, nem kerüljük a közvetlen visszajelzést, a megfelelő eredményt hajtjuk, és nyíltan, de tisztelettel beszéljük meg, hogyan lehetne javítani. Mindezt soha nem arrogánsan tesszük, hanem alázatosan, meghallgatva a másikat és közösen keresve a kihívásokat.

Korényi Adorján
Head of Technology
Center
Az élet minden területén, különösen professzionális környezetben jelmondatom az „Osu No Seishin”, azaz Soha ne add fel!
tudj meg többet

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom