Menü
clear

Miért jó nálunk dolgozni?

Nemzetközi környezet

A Nokia egy nemzetközi összetételű csapat itt Magyarországon is, hiszen lehetőség van országokon átívelő projektekben való munkára is. Erre az egyik legjobb példa a TAS-on (Telecom Application Server) dolgozó team, ugyanis a termék fejlesztése során amerikai, görög és kínai kollégákkal működünk együtt szorosan.

Mindez lehetővé teszi kollégáink számára, hogy szakmai kompetenciáikat nemzetközi tapasztalatok révén fejlesszék, valamint mind a hétköznapi, mind a szakmai angol nyelvi készségeiket fejlesszék. Természetesen munkatársaink kulturális sokszínűsége miatt egyéb nyelvek elsajátítása is lehetséges a külföldi kollégákal.

Technológia és innováció

Technológiai központunk immáron 20 éve működik és az ország egyik legnagyobb ICT kutatás-fejlesztési központja, nagyságrendileg 1400 munkatárssal. Ide köthető az egyik leggyakrabban használt magyar termék, az MSS (Mobil Swhitching Server), mely naponta 1.8 milliárd felhasználót köt össze és ruház fel a személyes kapcsolat építés eszközével világszerte.

Emellett jelentős kutatási és fejlesztési tevékenységet is folytatunk a Nokia Bell Labs jóvoltából, ahol munkatársaink nemcsak kutatják, hanem alkotják is a jövőt. A Nokia Bell Labs kutatóközpontjait a világ 17 országában működteti, köztük az egyiket Budapesten, ahol a fő kutatási terület a kognitív hálózatok és a mesterséges intelligencia.

Azonban nem csak a saját termékek fejlesztése során vállalunk szerepet a hazai innovációban, ugyanis a Nokia Skypark nyitva áll a start-upok és fejlesztő cégek rendezvényei, meetupjai számára is. Támogatjuk ezeket a közösségeket, hiszen fontos számunkra, hogy a magyar tehetségeket és a hazai tudást minden lehetséges területen támogassuk, ösztönözzük.

Nokia kultúra

A Nokia elfogadó, nyitott és rugalmas munkakörnyezetet biztosít munkatársai számára. Nálunk mindenki érezheti, hogy megbecsülik és ösztönzik arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Ennek egyik eszköze a fiatalos vezetői szemlélet, valamint a fiatalos környezet. Hiszünk abban, hogy a fiatal munkatársak látásmódján keresztül a jövőbe tekintünk, így ők jelentik a hatodik érzékünket. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk pályakezdők és fiatal mérnökök alkalmazását.

A fejlődés ösztönzésének érdekében fontos számunkra a tudásmegosztás. Éppen ezért rendszeresen szervezünk kollégáinknak úgynevezett CES (Community Experience Sharing) előadásokat, melyek mindenki számára lehetővé teszik, hogy megosszák tapasztalatukat és tudásokat akár szakmai, akár egyéb jellegű témában.

Büszkék vagyunk irodaházunkra is, mely edzőteremmel, szaunával felszerelt, illetve rendelkezik saját parkolóházzal, étteremmel is. Továbbá az irodaház mérete és központi fekvése megfelelő helyet biztosít növekvő vállalatunk számára. A modern, nagy légterű irodakörnyezet teljes mértékben megfelel a Nokia nemzetközi kívánalmainak, csúcstechnológiájú környezetet nyújtva a megbeszélésekhez.

Hisszük, hogy segíteni jó. Éppen ezért a Nokia kollégái aktívan részt vesznek karitatív szervezetek önkéntes programjaiban, hogy segíthessenek a rászorulóknak, legyen szó kerítésfestésről, szemétszedésről, felújításról, vagy használt laptopok adományozásáról.

Nemcsak értékeinkre, de eredményeinkre is büszkék vagyunk:

 • Az év intelligens vállalata (2015 – 2016 – 2017)
 • Családbarát munkahely (2017)
 • A legjobb szolgáltató központ (2017) – The best Center of Excellence
 • Munka-magánélet egyensúly értékelése (5-ös skálán) 4,4 a munkatársaink által – Forrás: Glassdoor.com/Nokia (2018 Q1)

Kompenzáció

Versenyképes fizetéssel kezdheti karrierjét, aki a Nokia-t választja. De ez nem minden! Komplex juttatási rendszerünkben megtalálhatóak az alábbiak:

 • versenyképes cafeteria csomag,
 • éves bónusz kifizetés, ami a cég sikerével megsokszorozódhat,
 • vállalati csoportos biztosítás alkalmazottaknak, családtagjaiknak és a vállalatnál ideiglenesen alkalmazott diákoknak,
 • ingyenes mobilhasználat,
 • választható sportklubok sokasága, programok,
 • vállalati csoportos biztosítás, ami egyes részleteiben a munkavállalók családtagjaira is kiterjed
 • rugalmas munkaidő beosztás

Fiatalos munkavállalóink visszajelzései azt mutatják, hogy a legjobban értékelt lehetőségek közt ott van a magas színvonalú edzőterem, szaunával kiegészítve, rekreációs helyiség biliárddal és flipperrel, valamint csocsó asztalokkal. Mindent elkövetünk azért, hogy munkavállalóink felfrissülhessenek munka közben, vagy akár a munkanap végeztével.

Ginál Eszter
Sotware Engineer,
MBB Liquid Core
A rugalmas munkaidőnek köszönhetően sem most, sem egyetemistaként nem okozott gondot összeegyeztetni a munkát a magánélettel vagy a tanulással.
tudj meg többet

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom