Menü
clear

Nokia Code Jam

Nokia Code Jam 2016

Véget ért a Nokia Code Jam 2016, gratulálunk a Verba, az asdf és a Digital Hammer csapatoknak.

Részletes eredmények

Résztvevők listája

Fejtsd meg a hálózat kihívásait!

Otthonosan mozogsz a C++ vagy a JAVA programozás területén? Szeretsz stratégiákban gondolkodni?

Ez a Te versenyed! Jelentkezz 3 fős csapattal a Nokia Code Jam-re, ahol a selejtező forduló feladata egy telekommunikációs stratégiai szoftver programozása lesz az általad választott programnyelven.

A Nokia szakemberei 4G/LTE hálózatok fejlesztése során a legmodernebb telekommunikációs tudásra tesznek szert, miközben érdekes feladatokat és valódi szakmai kihívást kapnak, mindezek mellett nemzetközi munkakörnyezetben állják meg a helyüket. Ez a garancia arra, hogy a versenyen is életszerű problémákat kell majd megoldanotok, miközben nem várt izgalmakkal és dilemmákkal szembesültök majd!

A legjobb 16 csapat 8 órás élő programozási döntőn vehet részt a Nokia zsűrije előtt, ahol szoftvereik megmérkőznek egymással. Az elnyerhető jutalom is kiemelkedő:

Fődíj: 700 000 Ft

II. helyezett: 200 000 Ft

III. helyezett: 100 000 Ft

Különdíj a legjobb helyezést elérő középiskolás csapat iskolája számára:

30 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány

A versenyre bárki jelentkezhet, aki kedvet és kitartást érez magában, hogy megfejtse a hálózat kihívásait! Ne habozz, indulj Te is!

És mindez hogy lehet a Tiéd?

Első lépésként alakíts csapatot 2 társaddal és jelentkezzetek a Nokia Code Jamre! Ezt követően, az online selejtezőn legyetek benne a legjobb 16 csapatban, akik sikeresen teljesítik a selejtezőt. Majd bizonyítsatok a 8 órás élő döntőn, ahol a 16 csapat egymás ellen küzd meg a fődíjért! 

Regisztrációs határidő: 2016. november 3. éjfél volt.

A részletes időzítés.

Regisztráció

A Nokia Code Jamre bárki jelentkezhet, középiskolások, felsőoktatásban tanulók és már végzettek, tapasztaltak is.

A Nokia Code Jam a Nokia kollégái számára belső versenyként érhető el. Az időzítés és a feladat megegyezik, de egy külön listán mérkőznek meg egymással a Nokiás csapatok.

További információk

A versenyre középiskolásokat, felsőoktatási hallgatókat és már végzetteket is várunk.

A versenyre regisztráló csapat akkor minősül diák csapatnak, ha mindhárom csapattag aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik valamely felsőoktatási intézményben. A regisztrációhoz egyedi kódra van szükség, amelyet iskolád helyi szervezőjétől tudsz kérni (a listát lejjebb találod).

Amennyiben akár csak 1 tag sem aktív nappali hallgató, a teljes csapat tapasztaltnak minősül! Ilyenkor nincs szükség egyedi kódra.

Probléma, kérdés esetén írj a codejam@diakverseny.hu címre.

 

regisztráció elkezdése
Korényi Adorján
Head of Technology
Center
Az élet minden területén, különösen professzionális környezetben jelmondatom az „Osu No Seishin”, azaz Soha ne add fel!
tudj meg többet

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom